전화 및 상담예약 : 1588-7655

Free board 자유게시판

예약/상담 > 자유게시판

Periodieke keuring elektrische installatie

페이지 정보

Denese 작성일24-07-27 07:13

본문

Het bouwbesluit stelt eisen aan de manier waarop u de veiligheid en bruikbaarheid van uw elektrische installaties regelt. Met het bouwbesluit ligt er een wettelijke basis voor het keuren van elektrische installaties. Met een NEN 1010 keuring kunt u laten onderzoeken of er gebreken zijn aan uw elektrische installatie die een veilige bedrijfsvoering in de weg staan. Er zijn diverse soorten E-inspecties die TÜV NORD voor u kan uitvoeren.
Noteer tijdens uw controle van de faciliteit eventuele temperatuurmetingen die hoger of lager zijn dan uw basislijn. Wanneer u afwijkingen ontdekt, weet u dat het tijd is om een onderhoudsspecialist te bellen en waar ze moeten kijken. Net als bij alle elektrische werkzaamheden kan het openen van panelen en het meten van elektriciteit gevaarlijk zijn. Neem de tijd om geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan te trekken en volg alle veiligheidsvoorschriften op, zoals normen voor vergrendeling/markering of de richtlijnen in uw regio.
Nee, de definitie is vrijwel niet aangepast, discuss wat betekent dat de discussie over een niet-voltooide machine met de komst van de verordening niet wordt opgelost. Na 20 dagen treedt de Verordening in werking (let op nog niet als zijnde voor de machinebouwer). De EVGE-eisen, vanuit de Machine verordening zijn echter wel overlappend over de eisen vanuit de Machinerichtlijn.
Voor een Klasse II toestel geldt dat de verschilstroomfunctie alleen zinvol is als de aanraakbare geleidende delen van een toestel tijdelijk zijn verbonden met aarde. Het gaat hier dus niet om de echte lekstroom, maar om de vervangende lekstroom, omdat de meting wordt uitgevoerd met een testspanning en niet met de netspanning. Dit is een verschil met de aanraakstroom waar de gemeten stroom door de sonde maar een deel van de eventuele totale lekstroom is. Het is goed mogelijk dat er via de behuizing en de werkbank andere lekstromen zijn.
Het bewaken van de isolatie is niet hetzelfde als het meten ervan en vice versa. Afhankelijk van de betreffende fase in de levenscyclus van een installatie of apparaat moeten deze activiteiten verschillend worden toegepast. In het algemeen is het echter belangrijk dat stilstandtijd of gevaarlijke situaties voor personen of materieel door middel van schadepreventie wordt voorkomen. Wij zijn experts in inspecties en keuringen van elektrische installaties. Bij De Kever Installaties bent u aan het juiste adres voor elektrotechnische installaties voor tankstation, onderwijsinstellingen of binnen de utiliteitsbouw.
Om beveiligingstoestellen tegen te hoge temperatuur te beschermen, worden vaak thermische beveiligingen toegepast die de motoren uitschakelen. Dit kan ook worden bereikt met thermistors die vaak in de wikkeling van een motor zijn meegewikkeld. Om (te) hoge temperaturen - dikwijls veroorzaakt door slechte verbindingen en overgangsweerstanden - te kunnen ontdekken, wordt een thermografisch onderzoek uitgevoerd. Kijk op de website van Kennisbank NEN 3140 voor meer informatie over metingen aan vaste installaties.
Bij 3-fase toestellen kunnen de 3 fasen en de nul worden kortgesloten met elkaar en dan t.o.v. de metalen aanraakbare delen (aarde) worden gemeten. Ook kunnen apparaten na verloop van tijd door vui

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home2/hosting_users/cseeing/www/data/session) in Unknown on line 0