전화 및 상담예약 : 1588-7655

Free board 자유게시판

예약/상담 > 자유게시판

Groepenkast vervangen Prijs en wanneer vervangen? 2024

페이지 정보

Debbra 작성일24-07-27 12:00

본문

De stoppenkast heeft op iedere groep een zekering zitten (de stop). Bij kortsluiting of overbelasting brand de zekering door. In bovenstaand model is de stoppenkast uitgerust met een enkele aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar. Als alles goed werkt, Schakelaar (click the following post) kun je de kast afmaken door de afdekplaat op de muur te bevestigen en de kast te vullen met de benodigde zekeringen en afsluiters. Zorg ervoor dat je de juiste zekeringen en afsluiters gebruikt voor de specifieke elektrische apparaten en systemen in je huis.
Naast de groepenkast zitten er in de meterkast ook verschillende meters zoals de watermeter en de elektriciteitsmeter. Een groepenkast is erg kwetsbaar en als u hier niet goed mee oppast kan er een stroomstoring, en in de ergste gevallen brand, ontstaan. Vul uw postcode of woonplaats in, dan krijgt u het rechtstreekse nummer van de vakman voor uw regio. Hij komt bij u thuis de situatie bekijken, zodat hij weet wat voor u de beste en meest voordelige oplossing is.
Hij verpakt dat in een plan van aanpak en voorziet het geheel van een scherpe prijs. Als u ja zegt tegen dat aanbod, heeft u binnen de kortste keren een nieuwe groepenkast ter vervanging van de oude stoppenkast. Vul je postcode of woonplaats in, dan krijg je het rechtstreekse nummer van jouw lokale vakman. Hij komt bij jouw thuis de situatie bekijken, zodat hij weet wat voor jou de beste en meest voordelige oplossing is. Als jij ja zegt tegen dat aanbod, heb jij binnen de kortste keren een nieuwe groepenkast ter vervanging van je oude stoppenkast. Een stoppenkast vervangen voor een groepenkast is niet verplicht.
Een stoppenkast is dus eigenlijk een voorganger van de hedendaagse groepenkast. Een stoppenkast kan je herkennen aan de vele witte ronde knoppen, hierin zitten zekeringen. Wanneer een zekering gesprongen is kun je dat makkelijk zien. Verder werkt hij eigenlijk precies hetzelfde als een moderne groepenkast.
Dit is tenslotte ook een kast met elektriciteitsgroepen. Een moderne groepenkast gebruikt alleen automaten in plaats van stoppen. In veel woningen is de bestaande groepenkast nog niet voorzien van aardlekschakelaars.
De meeste elektrotechnische installaties zijn namelijk voorzien van een zogenaamde 1-faseaansluiting. Deze is voor veel zonnepaneelinstallaties niet zwaar genoeg. Een groepenkast vervangen gebeurt meestal bij de modernisering van een oude woning of bij een ingrijpende verbouwing. Maar er zijn nog veel meer gevallen waarbij het belangrijk is uw groepenkast te vervangen of uit te laten breiden. Wilt u zware machines gaan gebruiken dan zal u een 3 fase groepenkast nodig hebben die is voorzien van krachtstroom. Een stoppenkast bestaat namelijk grotendeels uit ronde stoppen.
Wat ons betreft zou het vervangen van een stoppenkast door een groepenkast verplicht moeten zijn. Niet omdat wij het voor u kunnen uitvoeren, maar de oude stoppenkasten zijn niet meer geschikt voor deze tijd en vormen in sommige gevallen ook een risico voor de bewoners. Stoppen, ook wel (smelt)zekeringen genoemd, beschermen de elektrotechnische installatie tegen kortsluiting en overbelasting. Ze zorgen ervoor dat er niet teveel stroom door een groep met apparaten en/of lichtpunten gaat.
Een elektricien is tu

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home2/hosting_users/cseeing/www/data/session) in Unknown on line 0