전화 및 상담예약 : 1588-7655

Free board 자유게시판

예약/상담 > 자유게시판

Energie-efficiëntie Infopagina's over de Europese Unie

페이지 정보

Mozelle 작성일24-07-27 15:22

본문

Er zijn volop duurzame en energiebesparende maatregelen, maar welke leiden nu daadwerkelijk tot een energiezuinig resultaat? Echt duurzaam bouwen doe je volgens het Trias Energetica principe. Duurzaam en energieneutraal bouwen staan meer en meer in de belangstelling.
Met het nieuwe gebouwautomatiseringssysteem myGEZE Control kunnen geautomatiseerde deuren en ramen bovendien centraal gevisualiseerd, gecontroleerd en aangestuurd worden. Voor huishoudens valt is isolatie vaak de grootste mogelijkheid tot het besparen van energie. Bij huurders speelt ook mee dat de huiseigenaren niet direct voordeel hebben bij betere isolatie, aangezien de huurder de energie betaalt. Deze barrières kunnen soms weggehaald worden door informatie en goedkope leningen te verstrekken. Investeerders en consumenten kennen enkele barrières waardoor ze niet in energie-efficiëntie investeren, wanneer dit economisch voordelig is. Een van de redenen is dat men verwacht dat er nog betere technologieën komen qua energie-efficiëntie en dat de investering wordt uitgesteld.
Energie-efficiëntie is een doel dat in verschillende sectoren en domeinen moet worden nagestreefd, zoals de bouwsector, industrie, transport, maar ook de huishoudens (denk maar aan huishoudelijke apparaten). Elke sector alsook de overheid dienen het "energie-efficiëntie eerst"-beginsel toe te passen. Meer informatie over de eisen voor overheidsgebouwen vindt u op de website van de RVO. Met ons team voorzien we klanten en bewoners dagelijks van advies en een super snelle afrekening energiekosten. Wie energie en water bespaart, helpt mee aan een beter milieu en het is bovendien goed voor uw portemonnee. ROCKWOOL isolatieoplossingen kunnen elk renovatieproject verbeteren.
In opdracht van uw VvE, beheerder of woningcorporatie meten wij het werkelijke verbruik aan energie per woning. Uiterst nauwkeurig verbruiken meten en besparen met de sub-bemetering van Techem. Akoestisch comfort kan een grote impact hebben op het welzijn en de productiviteit van mensen. En welke voorschriften, wetten en feiten bestaan er voor en over brandveiligheid.
Hierin stelt de Commissie dat de uitrol van hernieuwbare energie in gebouwen, de elektrificatie van verwarming van gebouwen (door middel van warmtepompen) en de uitrol van oplaadpunten voor elektrische voertuigen moet worden bevorderd. Het energieverbruik in 2030 moet omlaag - dit is het doel van de EU. Daarom zijn er Europese energie-efficiëntie eisen voor verschillende sectoren, zoals gebouwen, de vervoerssector, de verwarmings- en koelingssector. Bewonersinformatie over verbruiksmeting van energie en water en de afrekening energiekosten. Gelukkig betekent de opkomst van energie-efficiënte oplossingen die kunnen worden toegepast op bestaande gebouwen dat het bereiken van enorme verbeteringen veel eenvoudiger is dan zelfs vijf jaar geleden. Priva is zelf een belangrijke speler en heeft in de loop der tijd een reeks oplossingen voor gebouwautomatisering en energiebeheer ontwikkeld, waar digitale cloudgebaseerde diensten een recente toevoeging aan zijn.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home2/hosting_users/cseeing/www/data/session) in Unknown on line 0